Review fotoboek Saal Digital Nederland

 

Enkele weken geleden kwam ik op Facebook een bericht tegen van Saal Digital. (het bedrijf is gevestigd in Duitsland)

Het bedrijf was op zoek naar fotografen die een fotobook wilden testen. Je kon je daarvoor aanmelden. De voorwaarde als je uitgekozen werd, was dat je ook bereid bereid moest zijn een review te schrijven op je eigen facebookpagina of webpagina

Ik werd uitgekozen en kreeg een waardebon van € 40,00. Maak je hogere kosten, dan zijn die uiteraard voor jezelf.

 

De software downloaden is vrij eenvoudig en dan kun je  kiezen voor kant en klare designs of je eigen album ontwerpen.

Ik heb ervoor gekozen om mijn eigen album te ontwerpen. Bij de kant en klare ontwerpen kun je de foto wel verschuiven, maar word niet je hele foto zichtbaar jammer genoeg.

Je bent dan aangewezen op het feit dat je foto bijgesneden wordt en dat is nou net niet mijn bedoeling. Ik had liever gezien dat de foto’s verkleind zouden worden.

Verder is de software vrij overzichtelijk, met vele mogelijkheden voor fotoboeken, met de keuze voor mat of glans. Achtergronden en kleuren zijn ook eenvoudig te kiezen. Ook wordt tijdens je ontwerp nogmaals exact aangegeven hoeveel pagina’s je hebt gevuld en wat daarvan de prijs is. Invoegen en verwijderen van pagina’s is zeer eenvoudig.

Wat ik heel prettig vond, is dat je tussentijds je project kunt opslaan en afsluiten. Je kunt er vervolgens op een ander moment weer mee verder gaan. Een eigen ontwerp kost nl wel wat meer tijd dan een kant en klaar ontwerp.

 

Ik heb gekozen voor Fotoboek 28 x 19 (A4 liggend), binnenkant glanzend, Cover glanzend, ongewatteerd, 56 pagina’s.

 

Tussen mijn bestelling en levering zat 11 dagen.

 

Bij aflevering van je boek zit het keurig verpakt in een stevige kartonnen envelop. Het boek zelf is ingepakt in foam en dan ook nog een plastic hoesje eromheen.

 

Ik was zeer verrast toen ik mijn fotoboek bekeek. De kwaliteit van de foto’s is werkelijk super te noemen. Het papier is van  uitzonderlijke dikke kwaliteit en geeft naar mijn mening een luxere uitstraling.

 

Kortom, ik ben super tevreden met de aankoop van mijn fotoboek en ik kan je de service van Saal Digital zeer aanbevelen.

 

 

www.gejo-mekkring.nl

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK