Heeft u genoten van mijn foto’s, schroom dan niet om hier een berichtje achter te laten.
Ook tips zijn natuurlijk van harte welkom.

groetjes Gejo


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

adriwever@gmail.com - 2017-01-01 16:20:06

Gejo,
Bijgaand berichtje van een kennis dat je mogelijk interesseert.
groet
A3
Beste mensen,Graag wil ik jullie meedelen dat het komend jaar de World Press Photo16 en de tentoonstelling ‘The International Children’s Prize’ van KidsRights naar de Grote Kerk Zwolle van 8 maart tot 3 april 2017 komen. Tevens zijn er fototentoonstellingen van Deltion studenten en Landstede.Daarnaast organiseren wij een drietal fototentoonstellingen met als titel ‘You and I’:

- ‘You and I young’ voor jongeren van 10 – 18 jaar

- ‘You and I in de wijk’ Assendorp en Stadshagen (dit programma loopt al)

- ‘You and I voor amateurs & professionals’Ter voorbereiding van ‘You and I young’ kunnen scholen een masterclass aanvragen, gegeven door de vakfotografen: Joop van Putten, Margreet Vloon, Ben Vulkers, Corine Aalvanger (aanvragen via wpp@grotekerkzwolle.nl). Er wordt dan onderzocht welke vakfotograaf beschikbaar is op de datum en tijden dat scholen dit willen organiseren.Masterclasses

Voor ‘You and I voor amateurs & professionals’ organiseren wij op 14 – 21 – 28 januari 2017 drie masterclasses, waarvoor wij jullie graag uitnodigen om aan deel te nemen. Binnen deze masterclasses staat het onderwerp You and I voor amateurs & professionals’ centraal, waarbij elke masterclass dieper ingaat op: straatfotografie, portretfotografie en omgaan met licht en belichting.

Mochten jullie belangstelling hebben hieraan mee te doen, van harte welkom. Indien jullie mensen in jullie netwerk kennen die geïnteresseerd zijn in fotografie en fotowedstrijden, dan kunne jullie de informatie doormailen. ZEGT HET VOORT.Fotowedstrijden

Er worden daarnaast twee fotowedstrijden georganiseerd: ‘You and I young’ en ‘You and I voor amateurs & professionals’ georganiseerd van 1 januari tot 1 februari 2017.

Iedereen kan maximaal 3 foto’s inleveren, die voldoen aan de criteria en randvoorwaarden (deze worden na 8 januari 2017 gepubliceerd via de website http://worldpressphotozwolle.nl.)

Als bijlage zijn zij toegevoegd.Ik stuur even alle informatie over deze activiteiten in januari 2017 en hoop dat er weer veel inzendingen binnen komen in het nieuwe jaar.Ik wens een ieder een goede jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groeten,Grote Kerk Zwolle

Fieke van ’t Riet, projectleider World Press Photo Zwolle

Grote Markt 18

8011 LW Zwolle

038 - 421 25 12

06 - 22218109

Email: f.vantriet@grotekerkzwolle.nlGrin

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK